Egeborg er et dejligt bed and breakfast for grupper. Her kan man holde konferencer og møder i et helt andet miljø end arbejdspladsen. Rammerne er også perfekte til familiearrangementer. Vi er placeret i et af Danmarks smukkeste naturområder – langt fra støj og larm. På stedet har vi et 40 m2 stort lyst fællesrum med diverse mødefaciliteter og hyggelig brændeovn. Derudover er vores store grund ideel til udendørsaktiviteter som f.eks. teambuilding. Her er rigtig gode parkeringsforhold.

På stedet findes et større køkken på 16 m2 og indeholder alt hvad der skal til, for at servicere op til 36 gæster. Man har mulighed for selv at lave mad, men vi kan også stå for forplejningen. Vi har desuden kæmpe gasgrill med masser af plads.

Egeborg har hyggelige og atmosfærefyldte værelser og hytter der er hjemligt indrettet og med bl.a. nye digital TV og fiberinternet. Værelserne kan benyttes som enkeltværelser eller dobbeltværelser. Stedet er helt perfekt til bed and breakfast for grupper.

Nyd roen i ægte landidyl – oplev det fantastiske dyreliv som findes her, bl.a. springende rådyr, hoppende egern, klukkende fasaner. Der er også en stor gedefold med afrikanske dværggeder, som er tamme og elsker selskab. Vi har også en hønseby fyldt med over 200 forskellige høns og hønsehuse i alle afskygninger.

Når man lejer Egeborg som gruppe, så har man det hele for sig selv. Man skal altså ikke tage hensyn til andre gæster og det er det, som gør Egeborg så attraktiv i forhold til gruppeovernatninger. Mange familiegrupper har gennem tiden benyttet vores sted til afholdelse af fætter kusinefest, fødselsdage, konfirmationer og lignende. Der har ligeledes været mange erhvervsgrupper som f.eks. Erhvervsministeriet, Novo Nordisk, Siemens, Top Danmark, TDC, Tivoli Kongress Center og mange flere.  Vi er klar til at tage imod din gruppe og gøre overnatningen til en god oplevelse. Læs mere i menuen ovenfor under knappen Gruppeovernatning.

Overnatning Frederikssund

Gruppe priser

Leje af Egeborg Bed & Breakfast som gruppe:

Hvis I er en familie eller et firma kan hele Egeborg lejes og man har det hele for sig selv.
Man kan vælge om man vil leje stedet med opredte senge samt håndklæder, eller selv at medbringe sengelinned og håndklæder. Vi tilbyder 3 forskellige pakker.

Gruppepakke 1

I medbringer selv sengelinned/håndklæder

I reder selv sengene med eget linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 375,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 695,- (TILBUD)

Gruppepakke 2

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

I redder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 420,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 755,-

Gruppepakke 3

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

Egeborg reder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 440,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 775,-