Gruppeovernatning

Egeborg tilbyder også gruppeovernatning på op til 33 gæster. På Egeborg kan grupper leje hele stedet. Vi har et stort hyggeligt fællesrum med plads til 36 siddende gæster. Lokalet kan f.eks. bruges som mødelokale, spiserum, festlokale, afslapningsområde m.v. Der er en lækker brændeovn installeret, samt lærred til projektor, fladskærms TV, lynhurtigt fibernet m.v. 

På stedet findes et stort køkken, og der er derfor gode muligheder for at lave mad. Vi udlejer desuden stor gasgrill med rigelig plads. Man kan også få Egeborg til at sørge for forplejningen.

Vores hyggelige og atmosfærefyldte værelser og hytter er alle hjemligt indrettet og udstyret med nye fladskærms TV og hurtigt fiber internet. Værelserne kan både benyttes som enkeltværelser og dobbeltværelser og de er særdeles velegnede til gruppeovernatning.

Der findes også en stor terrasse med gode havemøbler, grille m.v. som kan benyttes. Terrassen er delvist overdækket og her kan grupper ligeledes sidde og hygge.

Desuden er vores store naturgrund perfekt til udendørsaktiviteter og kan danne rammen om f.eks. teambuilding.


Gruppeovernatning

Når du lejer Egeborg til gruppeovernatning, så har I det hele for jer selv. Der er ikke andre gæster at skulle tage hensyn til og det er bl.a. derfor, at stedet er helt unikt til grupper. For at leje Egeborg med eneret skal man betale for minimum 15 gæster.

Pris pr. gæst – 1. nat = 385 kr.

Pris pr. gæst – 2. nat = 330 kr.

Prisen dækker leje af Egeborg med eneret, linned og håndklæder, fællesrum, køkken, porcelæn, , el, vand, varme, slutrengøring.

Bemærk : Ingen ekstra regning for rengøring, strøm, vand m.v.


Disse firmaer har bl.a. haft ophold med overnatning på Egeborg:

Gruppeovernatning for firmaer


Generel beskrivelse:

Egeborg Bed & Breakfast er en stor istandsat landejendom beliggende på en 32.000 m2 naturgrund ved det skønne Skuldelev, tæt på Roskilde, Frederikssund, Holbæk, Jægerspris, Skibby, Slangerup og Jyllinge – helt op ad Roskilde Fjord. Stedet er særdeles velegnet til gruppeovernatning.

Vi har dejlige værelser og helt nye charmerende hytter – alle med bl.a. gratis fiber internet og TV. Desuden har vi et stort fællesrum med god plads, brændeovn, TV m.v. På den smukke naturgrund finder man en stor terrasse med nye havemøbler, grill/bålpladser, dyrepark m.v.

Glade høns, græssende får, springende geder, vilde fasaner og rådyr går lige ude foran vinduerne. Hent friske æg fra vores store hønsegård, nyd synet af den store naturgrund og oplev ægte bondegårdsidyl. Der er perfekte muligheder for fantastiske vandreture langs Roskilde Fjord. Vi modtager også grupper som f.eks. familieture – virksomhedsarrangementer, firmaovernatning, kursussted, teambuilding med overnatning, gruppeovernatning, lille konferencested, personaleovernatning, pædagogisk dag, personaletur, møde med overnatning, udflugter med overnatning, osv. og vores fællesrum er egnet til f.eks. mødelokale.

Billigt weekendophold
Billigt weekendophold

Skal du holde en privat fest med overnatning, så har Egeborg de perfekte rammer. Vi har et festlokale med overnatning.