Gruppeovernatning

Egeborg tilbyder også gruppeovernatning på op til 33 gæster. På Egeborg kan grupper leje hele stedet. Vi har et stort hyggeligt fællesrum med plads til 36 siddende gæster. Lokalet kan f.eks. bruges som festlokale, mødelokale, spiserum, afslapningsområde m.v. Der er en lækker brændeovn installeret, samt lærred til projektor, fladskærms TV, lynhurtigt fibernet m.v. 

På stedet findes et stort køkken, og der er derfor gode muligheder for at lave mad. Vi udlejer desuden stor gasgrill med rigelig plads. Man kan også få Egeborg til at sørge for forplejningen.

Vores hyggelige og atmosfærefyldte værelser og hytter er alle hjemligt indrettet og udstyret med nye fladskærms TV og hurtigt fiber internet. Værelserne kan både benyttes som enkeltværelser og dobbeltværelser og de er særdeles velegnede til gruppeovernatning.

Der findes også en stor terrasse med gode havemøbler, grille m.v. som kan benyttes. Terrassen er delvist overdækket og lukket og her kan grupper ligeledes sidde og hygge.

Desuden er vores store naturgrund perfekt til udendørsaktiviteter og kan danne rammen om f.eks. teambuilding.

I køkkenet er alt i service til 40 kuverter – bl.a. middagstallerkener, frokosttallerkener, kagetallerkener, dessertglas, drikkeglas, rødvinsglas, hvidvinsglas, dessertvinsglas, champagneglas, kaffekopper, fade, skåle, brødkurve, karafler, vaser, fyrfadsstager, termokander m.v.


Gruppeovernatning

Når du lejer Egeborg til gruppeovernatning, så har I det hele for jer selv. Der er ikke andre gæster at skulle tage hensyn til og det er bl.a. derfor, at stedet er helt unikt til grupper. For at leje Egeborg med eneret skal man betale for minimum 15 gæster.

Pris pr. gæst – 1. nat = 395 kr.

Pris pr. gæst – 2. nat = 340 kr.

Prisen dækker leje af Egeborg med eneret, linned og håndklæder, fællesrum, køkken, porcelæn, , el, vand, varme, slutrengøring.

Bemærk : Ingen ekstra regning for rengøring, strøm, vand m.v.


Disse firmaer har bl.a. haft ophold med overnatning på Egeborg:

Gruppeovernatning for firmaer


Generel beskrivelse:

Egeborg Bed & Breakfast er en stor istandsat landejendom beliggende på en 32.000 m2 naturgrund ved det skønne Skuldelev, tæt på Roskilde, Frederikssund, Holbæk, Jægerspris, Skibby, Slangerup og Jyllinge – helt op ad Roskilde Fjord. Stedet er særdeles velegnet til gruppeovernatning.

Vi har dejlige værelser og helt nye charmerende hytter – alle med bl.a. gratis fiber internet og TV. Desuden har vi et stort fællesrum med god plads, brændeovn, TV m.v. På den smukke naturgrund finder man en stor terrasse med nye havemøbler, grill/bålpladser, dyrepark m.v.

Glade høns, græssende får, springende geder, vilde fasaner og rådyr går lige ude foran vinduerne. Hent friske æg fra vores store hønsegård, nyd synet af den store naturgrund og oplev ægte bondegårdsidyl. Der er perfekte muligheder for fantastiske vandreture langs Roskilde Fjord. Vi modtager også grupper som f.eks. familieture – virksomhedsarrangementer, firmaovernatning, kursussted, teambuilding med overnatning, gruppeovernatning, lille konferencested, personaleovernatning, pædagogisk dag, personaletur, møde med overnatning, udflugter med overnatning, osv. og vores fællesrum er egnet til f.eks. mødelokale.

Billigt weekendophold
Billigt weekendophold

Skal du holde en privatfest med overnatning, så har Egeborg de perfekte rammer. Vi har et festlokale med overnatning.

KALENDER 2021

WEEKEND DATOER SOM ER UDSOLGT ER LISTET HERUNDER

WEEKENDER I APRIL 2021

Afsluttet

WEEKENDER I MAJ 2021

Afsluttet

WEEKENDER I JUNI 2021

Dato: 5 juni udsolgt

WEEKENDER I JULI 2021

Dato: 2+3+4 udsolgt
Dato: 31 juli udsolgt

WEEKENDER I AUGUST 2021

Dato: 6+7 august udsolgt
Dato: 14 august udsolgt
 Dato: 20+21 august udsolgt
Dato: 28 august udsolgt

WEEKENDER I SEPTEMBER 2021

Dato: 3+4 udsolgt
Dato: 10+11 udsolgt
Dato: 18 udsolgt

WEEKENDER I OKTOBER 2021

Dato: 1+2+3 oktober  udsolgt
Dato: 9 oktober  udsolgt

WEEKENDER I NOVEMBER 2021

Dato: 12+13 november  udsolgt

WEEKENDER I DECEMBER 2021

ALT LEDIGT