Egeborg

Billigt weekendophold

Billigt weekendophold på Egeborg - gode tilbud netop nu !

Billigt weekendophold på Egeborg  tilbyder et eller to hyggelige døgn i landlige omgivelser. Vi har lavet et par super tilbud her i 2023.

Det er nok DANMARKS BILLIGSTE WEEKENDOPHOLD !

Søger I et billigt weekendophold, så er Egeborg noget for Jer. Her kan I komme og slappe af i vores hyggelige omgivelser. På Egeborg oplever du badehotelstemning. Ejendommen er placeret helt op af Roskilde Fjord og der er bl.a. gode bademuligheder 200 meter fra Jeres værelse. Her findes også en lille hyggelig havn. Området er et af Danmarks smukkeste, og det er helt oplagt at gå ture langs fjorden. Værelserne er atmosfærefyldte og personlige. Der et fladskærms TV og lynhurtigt fibernet på alle værelser. Egeborg rummer desuden 3 badeværelser, stor spisestue med lækker brændeovn og et stort veludstyret køkken., hvor I selv har mulighed for at lave en lækker middag.

På vores 32.000 m2 store grund finder man bl.a. bål og grill pladser, stor åben terrasse med masser af havemøbler, overdækket terrasse med hyggebelysning, lille dyrepark med klappegeder, masser af høns og hønsehuse, stor park m.v. Der er et rigt dyreliv på grunden, så I møder sikkert bl.a. rådyr, som græsser i parken. 

Området byder på mange fine spisesteder og seværdigheder. Læs om oplevelser i området HER.

Egeborg ligger kun 50 km fra København – 12 km fra Frederikssund og 30 km fra Roskilde. Under 3 km væk er der handlemuligheder.

GODE og GRATIS parkeringsforhold.

Weekendophold for to (1 døgn)

Ankomst fredag eller lørdag fra kl. 14.00
Afrejse dagen efter senest kl. 11.00

Morgenmad for to

Pris for 2 personer i dobbeltværelse - TILBUD kun 775,-

Weekendophold for to (2 døgn)

Ankomst fredag fra kl. 14.00
Afrejse søndag senest kl. 11.00

Morgenmad for to lørdag & søndag

 

Pris for 2 personer i dobbeltværelse - TILBUD kun 1399,-

Gruppeovernatning
Gruppeovernatning
Billigt weekendophold
Selskaber 30 personer med overnatning

Hvis I er flere der ønsker et ophold på Egeborg, så læs mere om vores gruppeovernatning.