Egeborg

Bed and Breakfast Frederikssund

Ved Frederikssund ligger vores Egeborg Bed and Breakfast, som er en stor istandsat landejendom – beliggende på en 32.000 m2 stor naturgrund ved det skønne Skuldelev Strand – kun 12 km fra Frederikssund centrum. Nabobyerne er Frederikssund, Roskilde, Jægerspris, Skibby, Holbæk og Slangerup. Egeborg er heldigt placeret i Nordsjælland – helt op ad Roskilde Fjord.

Vi har gode værelser med bl.a. gratis fiberinternet og fladskærms TV. Desuden har vi en stort fællesstue på 40 m2 med bl.a. hyggelig brændeovn.
Der findes to køkkener på Egeborg Bed & Breakfast – det største er på 16 m2. Her er alt almindeligt køkkenudstyr, og gæster har gode muligheder for at lave mad.

Få km fra Egeborg finder man desuden en masse gode spisesteder. Se mere under oplevelser.

32.000 m2 grund

På den store grund finder man grill/bålpladser, et rigt dyreliv m.v. Vi har en stor hønseby med at hav af forskellige høns og hønsehuse i alle afskygninger. Der findes også en stor gedefold med tamme afrikanske dværggeder.

Hoppende geder, græssende får, vilde fasaner og rådyr går lige ude foran vinduerne. Hent helt friske æg fra vores store hønsegård og oplev ægte bondegårdsidyl. Gårdkatten O’Malley byder Jer velkommen på gårdspladsen. Her er de perfekte muligheder for fantastiske vandreture langs Roskilde Fjord.

Morgenmad

Egeborg tilbyder en rigtig god morgenmad med bl.a. helt frisklagte æg, varme rundstykker, ost og kødpålæg, marmelade, yogurt, kaffe, the, juice m.v. Morgenmaden bliver serveret når I ønsker det. Den kan nydes både i fællesrummet, køkkenet eller på en overdækket terrasse.

Perfekte overnatningsmuligheder i Frederikssund og omegn. Vi udbyder også bondegårdsferie i Frederikssund. Søger du hotel Frederikssund, så får du de billigste priser hos os.

Vi har dejlige og hyggelige værelser som er rene og pæne. Hotelværelse Frederikssund – Velkommen til Egeborg

Har du brug for overnatning i Frederikssund Kommune – ja så er Egeborg stedet !

Du kan læse mere om Egeborg Bed and Breakfast Frederikssund under forsiden.

Bed and Breakfast Frederikssund

Overnatning Frederikssund