Egeborg

Egeborg tilbyder billigt ophold på badehotel. Vi har indrettet hele vores Bed & Breakfast i hyggelig Badehotel stemning. Vores værelser, fællesstue, køkken og gangarealer er stærkt inspireret af den populære serie på TV2 – Badehotellet. Vi har derfor høje paneler, ægte tapet fra TV serien, billeder af det fantastiske persongalleri m.v. Book et ophold og oplev den hyggelige stemning – helt op af Roskilde Fjord.

Vores Bed & Breakfast er et godt og billigt alternativ til de dyre badehoteller, som ligger rund omkring. Vi har besøgt de fleste af dem, og har skabt den samme hyggelige stemning på vores Egeborg. Du kan se mange flere fotos fra vores sted under billeder. Se her !

Egeborg er placeret i et af Danmarks smukkeste naturområder på Sjælland. Kun 200 m fra ejendommen er der gode bademuligheder, og det er oplag f.eks. at at tage en morgendukkert før I nyder vores gode morgenmad.Egeborgs grund støder helt op til Skuldelev Havn med masser af atmosfære. 

Nyd stilheden på vores store terrasse og oplev det omfattende dyreliv som f.eks rådyr, der går og græsser på den 32.000 m2 grund. Der er hurtigt fibernet og TV på alle værelser, som alle er hyggeligt og hjemligt indrettet. Hyg Jer i den store fællesstue med plads til 36 gæster. Der er adgang til køkken med alt tilbehør.  

Billigt ophold på badehotel
Gruppeovernatning
Gruppeovernatning

Området byder på gode handels muligheder og spisesteder i f.eks. Skibby – Frederikssund – Holbæk og Frederikssund. Der ligger en fin Dagli Brugs kun 3 km. fra Egeborg. Det er muligt selv at lave mad på Egeborg i det store velassorterede køkken.

Har I lyst til et billigt ophold på badehotel, f.eks. et weekendophold, så kan Egeborg være det perfekte valg. Så book et ophold – pak tasken – og få en god og billig oplevelse på Egeborg Bed & Breakfast.

Vi har i øjeblikket tilbud på weekendophold – se mere her !