Egeborg

Hvis familien skal på bondegårdsferie Nordsjælland, så er Egeborg lige stedet. Vi har flere dyreparker her, hvor man kan komme helt tæt på dyrene.

Vi har en dyrepark med afrikanske dværggeder. Alle gederne er tamme og elsker selskab. Man er velkommen til at gå ind til gederne. De springer rundt og leger og kravler tit op i deres klatrestativ for at skue ud over området. Det er sjovt at se.

Vi har desuden en stor hønsepark – Hønsebyen hedder den faktisk, og er et stort område fyldt med høns i alle afskygninger. Her kan man opleve mange forskellige racer. Hønsene bor i hver deres hus i Hønsebyen, og man kan opleve mange forskellige hønsehuse. Vi har et lille hyggeligt hønsehusværksted, hvor alle husene bliver udviklet og fremstillet. Hønsebyen er bestemt et besøg værd.

Dyreparkerne er gratis at besøge, når man bor på Egeborg Bed & Breakfast.

Bondegårdsferie Nordsjælland

Bondegårdsferie Nordsjælland – Ægte landidyl

Egeborg tilbyder Bondegårdsferie Nordsjælland, og udover de tamme dyr vi har her, findes et rigt dyreliv. Rådyr går frit rundt i området og her er mange. Vilde fasaner og frække egern giver en god stemning. Der bor tit ugler i vores allé træer. 

Hent friske æg fra vores hønsegård, hils på gårdkatten O’malley og oplev ægte landidyl i et af Danmarks smukkeste naturområder.

Bo på gården i dejlige værelser eller i en lille hyggelig hytte på den store naturgrund. Her er gratis lynhurtigt fibernet og TV på alle værelser og hytter. Grill aftensmaden på den store terrasse eller lav mad i det store køkken. Hyg Jer i den store fællesstue med brændeovn. 

Gå skønne ture langs Roskilde Fjord, som vi har grund helt ned til. 3 min. gang fører dig til en lille hyggelig havn med badebro, borde/bænkesæt m.v. 

Så skal familien bare på Bondegårdsweekend eller Bondegårdsferie Nordsjælland – Så kom på Egeborg Bed & Breakfast ved Roskilde Fjord.