Egeborg slot er vores Bed and Breakfast, som er heldigt placeret i Nordsjælland – helt op af Roskilde Fjord. Her udlejer vi gode Bed and Breakfast værelser – alle med nye fladskærms TV og lynhurtigt fibernet. Vi har forskellige typer værelser og hytter – lige fra enkeltværelser til familieværelser til fem personer.

I hovedbygningen findes et stort fælleslokale med plads til 36 gæster. Her er monteret hyggelig brændeovn, som giver stemning og varme. Man kan stille borde og stole efter behov. Derudover er her et stort køkken på hele 16m2 og rummer alt fra opvaskemaskine, komfur, kaffemaskiner, elkedel, mikrobølgeovn og alt i gryder, pander og service.

Herudover har vi 3 badeværelser i hovedbygningen på Egeborg.

På den 32.000 m2 store grund er der bl.a. en stor terrasse med møbler til 36 gæster. Terrassen er delvist overdækket, så hvis regnen driller, så kan man alligevel sidde ude. Rundt omkring findes flere bålpladser og grillmuligheder.

På Egeborg findes et rigt dyreliv. Vi har en hel hønseby med rigtig mange forskellige racehøns og et stort udvalg af sjove hønsehuse i alle farver. Gå på opdagelse i hønsebyen.

Desuden har vi en gedepark, hvor en flok tamme afrikanske dværggeder græsser, springer og hygger sig. Gæster kan gå ind til gederne, som rigtig gerne vil have selvskab.

Der er masser af seværdigheder i lokalområdet bl.a. er Jægerspris Slot et besøg værd. Du kan læse mere om, hvilke oplevelser der er i nærheden af Egeborg i menuen under oplevelser.

Egeborgs morgenmad består af bl.a. friske æg fra hønsegården, lunt brød, ost og pålæg, kaffe, the og juice og meget mere…

Bo i et af landets flotteste naturområder med flotte gåture på Skuldelev ÅS – vandreture langs Roskilde Fjord, der kun ligger 300 m fra Egeborg.

Hotel Frederikssund

Læs mere om alle de muligheder der er på Egeborg Bed and Breakfast – øverst i menuen på siden.