Egeborg

Hold fætter kusine fest hos os.

På Egeborg kan familier leje hele stedet til fætter kusine fest med overnatning – og have det hele for sig selv. Vi har et godt og hyggeligt fællesrum med plads til 36 siddende gæster. Lokalet kan bl.a. benyttes som festlokale, spiserum, afslapningsområde m.v. I fællesrummet har vi bl.a. en hyggelig brændeovn som skaber stemning og varme.

Egeborg Bed & Breakfast har et stort køkken på 16 m2. Køkkenet er godt udstyret med bl.a. opvaskemaskine, komfur og ovn. Der er derfor gode muligheder for selv at lave mad på Egeborg. Desuden kan man leje vores party-gasgrill med masser af plads til 36 kuverter. Man kan også få os til at stå for forplejningen.

Alle værelser og hytter er hyggelige og hjemligt møbleret og har bl.a. helt nye fladskærms TV og hurtigt fiberinternet. Værelserne kan benyttes som enkeltværelser og dobbeltværelser og er særdeles velegnede til fætter kusine fest med overnatning.

Rundt omkring på Egeborgs store areal på hele 32.000 m2 finder man en stor terrasse med møbler og grill. Terrassen er delvist overdækket. Vi har en gedepark med glade afrikanske dværggeder, som elsker selskab. En hel hønseby med flere hundrede høns og spændende hønsehuse, er også at finde på Egeborg. Desuden er vores store grund perfekt til udendørsaktiviteter og kan danne rammen om f.eks. boldspil, familielege m.v.

Egeborg Bed & Breakfast er centralt beliggende i Nordsjælland og er derfor det perfekte sted at samle familien til fætter kusine fest. Her er rigtig gode parkeringsforhold.

Priserne er yderst rimelige. Det koster fra 449 kr. pr. gæst. Det dækker alt dvs. leje af hele Egeborg med køkkener, badeværelser, fællesrum, værelser, hytter, terrasse, dyner, puder, el, vand, varme og slutrengøring.

Skynd Jer at booke Egeborg til Jeres arrangement – så glæder vi os til at byde Jer velkomne her.

Læs mere om mulighederne i menuen – Gruppeovernatning

Overnatningssted 30 personer
festlokale med overnatning

Gruppepakke 1

I medbringer selv sengelinned/håndklæder

I reder selv sengene med eget linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 449,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 819,- (TILBUD)

Gruppepakke 2

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

I redder sengene med Egeborgs linned, som vi stiller til rådighed

Pris pr. gæst – 1 døgn = 499,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 885,-

Gruppepakke 3

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

Egeborg reder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 525,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 910,-