Egeborg

Familiekomsammen med overnatning

Overnatningssted 30 personer

Familiekomsammen med overnatning på Sjælland – midt i rolig natur – langt fra trafikstøj. Egeborg Bed & Breakfast har de perfekte rammer for familier der ønsker at mødes en weekend. Vi modtager familiegrupper op til 36 gæster.

Vi har et stort festlokale med plads til 36 siddende gæster. Foran festlokalet findes en stor delvis overdækket terresse hvor man ligeledes kan hygge. 
Alle gæster kan overnatte i vores hjemmelige værelser og hytter. De er indrettet i lækker badehotel stil og der er internet og TV installeret i alle værelser og hytter. 

Der er et stort køkken hvor man har mulighed for selv at lave mad. Der er alt i service så man kan dække et flot bord. Bordopsætningen i festlokalet er helt fleksibel og kan indrettes på mange forskellige måder. 

Vi har lavet 3 forskellige familiepakker med og uden sengetøj – så har man mulighed for at vælge det, som passer bedst til arrangementet.

Gruppepakke 1

I medbringer selv sengelinned/håndklæder

I reder selv sengene med eget linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 449,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 819,- (TILBUD)

Gruppepakke 2

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

I redder sengene med Egeborgs linned, som vi stiller til rådighed

Pris pr. gæst – 1 døgn = 499,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 885,-

Gruppepakke 3

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

Egeborg reder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 525,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 910,- 

På linket herunder kan du læse meget mere om alt det vi tilbyder på Egeborg som gruppe. Vi vil blive glade, hvis vi kan danne rammen om Jeres næste familiekomsammen.

Gruppeovernatning
Gruppeovernatning
Selskaber 30 personer med overnatning

Familiekomsammen med overnatning - Præsentasionsvideo

Vi serverer lækker morgenmad her, og der er bl.a. friske æg fra vores store hønsegård. Nyd morgenmaden i vores fællesrum, køkken eller på terrassen.