Egeborg

Familieweekend 20 personer

Egeborg har de perfekte rammer til familieweekend 20 personer. Vi er beliggende centralt på Sjælland – i et af Danmarks smukkeste naturområder. Vores fælleslokale kan rumme op til 36 gæster og de mange værelser og hytter rummer tilsammen 33 sengepladser. Der er både enkeltværelser, dobbeltværelser, 3 mands værelser, 4 mands værelser og 5 mandsværelser. Alle værelserne er hyggeligt indrettet og udstyret med nye fladskærme og lynhurtigt fiberinternet. Vores hyggelige hytter har 2 senge i hver og har ligeledes TV og internet. Der findes 3 badeværelser på Egeborg Bed and Breakfast.

Stort køkken

Vi har et stort køkken på Egeborg og det er fuldt udstyret med ovn, kogeplader, masser af køleskabs og fryseplads, opvaskemaskine, microbølgeovn, kaffemaskiner, elkoger m.v. Desuden er der service til 50 gæster. Her er de perfekte muligheder for at lave mad sammen.

Familieweekend 20 personer

Udenfor finder man bålpladser, bænke, stor terrasse – delvist overdækket, en stor hønseby med alverdens høns og hønsehuse, en gedepark med afrikanske dværggeder og meget mere. Egeborg Bed and Breakfast ligger heldigt placeret midt på Sjælland – i et af Danmarks skønneste naturområder.

Gå ture langs Roskilde Fjord. Besøg den lille Skuldelev Havn kun 300 m fra Egeborg. Bad fra den fine badebro. Oplev det fantastiske vilde dyreliv med rådyr, egern og fasaner, der går lige ude foran vinduerne.

Der er mange muligheder for gæsterne til at få en spændende familieweekend. Besøg hønsehusværkstedet, hvor vi bygger hønsehuse til hele Sjælland. I parken findes en helt hønseby med landets største samling af specielle og spændende hønsehuse. Flere hundrede høns bor i de mange huse. Læs mere på Hønsegården.dk.

Der er både mulighed for forplejning hos og eller I kan selv sørge for maden.

Familieweekend 20 personer er Egeborgs speciale – så du har fundet det helt rigtige sted for Jeres familiearrangement.

Er du interesseret i at læse mere om familieweekend for 20 personer så læs videre under menuen Gruppeovernatning

Velkommen til Egeborg B&B

Gruppepakke 1

15 – 36 gæster

I medbringer selv sengelinned/håndklæder

I reder selv sengene med eget linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 449,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 819,- (TILBUD)

Gruppepakke 2

15 – 36 gæster

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

I redder sengene med Egeborgs linned, som vi stiller til rådighed

Pris pr. gæst – 1 døgn = 499,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 885,-

Gruppepakke 3

15 – 36 gæster

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

Egeborg reder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 525,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 910,-