Egeborg

Familieweekend 30 personer

Egeborg B&B har gode forhold for familieweekend 30 personer. Vores fællesstue kan rumme op til 35 gæster værelser og hytter rummer sammenlagt 33 sengepladser. Vi har enkeltværelser, dobbeltværelser, 3 mands værelser, 4 mands værelser og 5 mandsværelser. Alle værelser er hyggeligt indrettet og installeret med nye fladskærme og lynhurtigt fiberinternet. Vores hyggelige hytter har 2 senge i hver og har ligeledes fladskærme og fiberinternet. Desuden er her 3 badeværelser på Egeborg Bed and Breakfast.

Vi har gode køkkenfaciliteter på Egeborg – Køkkenet er udstyret med ovn, kogeplader, masser af køleskabs og fryseplads, opvaskemaskine, microbølgeovn, kaffemaskiner, elkoger m.v. Desuden er der service til 50 gæster. Her er de optimale muligheder for at lave mad sammen.

En af fordelene ved at holde familieweekend for 30 personer på Egeborg Bed & Breakfast er, at man har det hele for sig selv. Der kommer ikke andre gæster man skal tage hensyn til. Vi sørger for slutrengøring, så når familieweekenden er forbi, så kører man bare.

Priserne er helt nede på jorden. En overnatning som familiegruppe koster fra 449 kr. pr. deltager, og dækker alt fra dyner, puder, el, vand, varme og slutrengøring.

 

Festlokale med overnatning

Borde og stole i fællesrummet kan placeres efter behov. Der er desuden mulighed for at spise udenfor på den store delvist overdækket terrasse. Terrassen ligger helt op af fællesrummet. Her kan man sidde og nyde den skønne natur som Egeborg ligger i. Vilde Rådyr, fasaner, ugler og egern lever helt tæt på huset. Glade høns, frække afrikanske dværggeder, katten O´Malley bor også på Egeborg Bed & Breakfast.

Der er meget at se og opleve her. Vi har bl.a. en stor hønseby med alverdens hønsehuse og høns i alle afskygninger. Her kan man gå tur og opleve Danmarks største samling af racehøns og hønsehuse. På kun 5 min. kan man gå ned til den smukke Roskilde Fjord, hvor der både er en fin badebro og en lille hyggelig havn. På havnen er der siddebænke og borde, hvor man kan sidde og kikke ud over vandet.

Så hvis du skal holde familieweekend 30 personer, så er Egeborg et oplagt valg.

Læs mere under gruppeovernatning.

Gruppepakke 1

I medbringer selv sengelinned/håndklæder

I reder selv sengene med eget linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 449,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 819,- (TILBUD)

Gruppepakke 2

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

I redder sengene med Egeborgs linned, som vi stiller til rådighed

Pris pr. gæst – 1 døgn = 499,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 885,-

Gruppepakke 3

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

Egeborg reder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 525,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 910,- 

Familieweekend 30 personer

Familieweekend 30 personer