Egeborg

Festlokale med overnatning

Gruppeovernatning
Gruppeovernatning
festlokale med overnatning

Egeborg Bed & Breakfast tilbyder festlokale med overnatning på Sjælland.
Her kan grupper på op til 36 personer leje hele stedet – og have det hele for sig selv.

Egeborg er en stor landejendom beliggende i Nordsjælland. Der er en meget flot natur her og vores 32.000 m2 store grund giver muligheder for masser af udendørsaktiviteter som f.eks. boldspil, teambuilding, vandreture m.v.

 

Festlokale med overnatning

Her er et festlokale med plads til 36 gæster. Festlokalet kan møbleres efter jeres behov. Der er bl.a. brændeovn i lokalet.
Vi har værelser og hytter som man kan overnatte i, og de er alle hyggeligt og hjemligt indrettet. Der er fiberinternet og fladskærms TV på alle værelser og hytter samt på fællesarealerne.

I forbindelse med festlokalet findes et stort køkken med alt køkkenudstyr, bl.a. opvaskemaskine. Her har man mulighed for selv at lave mad og anrette. Man kan også få os til at sørge for forplejningen. 

Udenfor kan man hygge sig på den store terrasse. Der er masser af havemøbler, grille og overdækning over en del af terrassen.

På den store grund finder man et rigt dyreliv med vilde rådyr, egern, ugler, fasaner m.v. Vi har 2 spændende dyreparker – en hønseby fyldt med alverdens hønseracer og hønsehuse og en kæmpe gedefold med afrikanske dværggeder.

Festlokale med overnatning på Sjælland til grupper på op til 36 gæster er der ganske få af på Sjælland, men det er vores speciale på Egeborg Bed & Breakfast.
Rekvirer gerne vores specielle gruppemateriale. Skriv til os under kontakt os, hvis du er interesseret i flere oplysninger om at leje vores festlokale med overnatning. 

Hvis du vil vide mere om festlokale med overnatning, så se mere på Gruppeovernatning

Så skal du f.eks. afholde familiefødselsdag med overnatning, familiekomsammen med overnatning, fætter/kusinefest med overnatning, familiefest med overnatning, selskabslokale med overnatning – så har du fundet det helt rigtige sted.

Ud over Egeborg driver vi også Hønsegården.dk

Gruppepakke 1

15 – 36 gæster

I medbringer selv sengelinned/håndklæder

I reder selv sengene med eget linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 449,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 819,- (TILBUD)

Gruppepakke 2

15 – 36 gæster

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

I redder sengene med Egeborgs linned, som vi stiller til rådighed

Pris pr. gæst – 1 døgn = 499,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 885,-

Gruppepakke 3

15 – 36 gæster

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

Egeborg reder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 525,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 910,-