Egeborg

Har du brug for overnatning i Frederikssund, så er Egeborg et rigtigt godt valg. Hotel Frederikssund er vores fine Bed and Breakfast – beliggende kun 12 km fra Frederikssund centrum. Her tilbyder vi gode og hyggelige værelser med hjemmelig hygge. Der er trådløst fiberinternet overalt og nye fladskærms TV på alle værelser og hytter. B&B er et godt og billigt alternativ til de noget dyrere hoteller, som findes i området.

På Egeborg byder vi på mange spændende oplevelser. I den store park kan man gå ture, sole sig eller gå på opdagelse i gedeparken, hvor en flok afrikanske dværggeder græsser. Man kan gå ind til de tamme geder og de elsker selskab. Man kan også besøge vores hønseby, som er en kæmpe samling af unikke hønsehuse og flere hundrede forskellige høns. Der er selvfølgelig frisklagte æg på morgenbordet.

I hovedbygningen kan man bl.a. opholde sig i den store fællestue, og her kan måltiderne nydes foran den hyggelige brændeovn. Der er desuden 3 badeværelser og 2 køkkener, hvor man selv har mulighed for at lave mad. Hotel Frederikssund tilbyder morgenmad præcis når I ønsker det. Varm kaffe og the, lune rundstykker, ost og marmelade, kødpålæg, juice, yoghurt og friske æg er bl.a. på morgenbordet på Hotel Frederikssund. Hvis vejret er godt, så er det populært at nyde morgenmaden på den store terrasse foran hovedbygningen. Terrassen er delvis overdækket i tilfælde af dårligt vejr. Her finder man også grille og masser af stole, borde og bænke.

Kun 300 m væk ligger en lille havn med masser af miljø. Her er der mulighed for at tage den dukkert i fjorden. Nyd den flotte udsigt på et af de højeste punkter ved Roskilde Fjord, som er den del af Egeborgs grund. Hotelværelse i Frederikssund – Velkommen til Egeborg B&B.

Hotel Frederikssund Hotel Frederikssund Hotel Frederikssund Hotel Frederikssund

Vores priser er områdets billigste. Det kan du læse mere om under priser.