Egeborg

Overnatning for grupper

Egeborg har de perfekte rammer til grupper der ønsker et sted,  hvor de kan hygge og feste og samtidig overnatte Vi har 8 værelser og 4 hytter som sammenlagt indeholder 33 sengepladser. Der er gratis fiberinternet og fladskærme i alle værelser og hytter. Der findes et stort fælleslokale med plads til 36  gæster, og lokalet kan benyttes som f.eks. mødelokale, festlokale, konferencelokale, opholdsstue, spiselokale m.v. Borde kan placeres efter behov. Der er lærred og fladskærm i lokalet og en dejlig brændeovn giver den helt rigtige stemning.  Overnatning for grupper er vores speciale.

Stor terrasse

Udenfor har vi en stor terrasse – delvist overdækket – med masser af stole og borde, grille m.v. Her kan man sidde og kikke på den fantastiske natur med vilde rådyr, fasaner, egern og andre vilde dyr.

Når man lejer Egeborg som gruppe, så kommer der ikke andre gæster. Man skal derfor ikke tage hensyn til andre, og det er derfor at mindre grupper på op til 36 gæster så ofte kommer her. Så uanset om du skal holde et firma arrangement, en fætter/kusinefest, en fødselsdag eller et kursus – så er Egeborg det oplagte valg for overnatning for grupper.

Vi har haft besøg af mange større firmaer bl.a. Erhvervsministeriet, Novo Nordisk, Simens, Tivoli Kongres Center, TDC, Bauhaus, Topdanmark m.fl.

Priserne er afslappede – det koster kun fra 449 kr. pr. gæst Hvis man selv medbringer sengelinned er der en reduceret pris.

Overnatning for små grupper

Overnatning for grupper

Grupper kan sidde ved lejrbålet og hygge – det er meget populært !

Der er mange muligheder for aktiviteter på Egeborg. Der er et stort køkken på 16 m2 hvor man kan lave mad, men vi kan også stå for forplejningen, hvis man ønsker det. Der er store grønne arealer, hvor man kan spille bold og lignende. Kun 300 m fra Egeborg ligger en lille hyggelig havn samt en badebro. Der er fantastiske muligheder for gåture langs den smukke Roskilde Fjord.

Gruppepakke 1

I medbringer selv sengelinned/håndklæder

I reder selv sengene med eget linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 449,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 819,- (TILBUD)

Gruppepakke 2

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

I redder sengene med Egeborgs linned, som vi stiller til rådighed

Pris pr. gæst – 1 døgn = 499,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 885,-

Gruppepakke 3

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

Egeborg reder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 525,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 910,- 

Overnatning for grupper for mellem 15-36 gæster

Overnatning for grupper – Bestil nu

Hvis du vil vide mere om overnatning for grupper så læs mere på:

Gruppeovernatning