Egeborg

Har du brug for overnatning Frederikssund så skal du vælge Egeborg Bed & Breakfast. Vi tilbyder områdets billigste priser og har dejlige værelser og hytter, som alle er hjemligt indrettet. Der er installeret TV og lynhurtigt fiberinternet på alle værelser. Der er et stort lyst fællesrum på 40 m2, hvor man kan slappe af eller nyde måltiderne. En hyggelig brændeovn sørger for den skandinaviske stemning.

Der findes 2 køkkener på Egeborg og de er udstyret med alt køkkengrej. Der er store køleskabe, frysere, opvaskemaskine, ovne, komfurer, elkedler og kaffemaskiner, mikrobølgeovn m.v. – og her er derfor gode muligheder for, selv at lave mad. Vi serverer selvfølgelig morgenmad, når du ønsker det.

Egeborg ligger kun 12 km fra Frederikssund centrum. Du kan se mere om Egeborgs beliggenhed under kort.

Den storslåede natur ligger rundt om Egeborg og her er der mulighed for masser af oplevelser på den 32.000 m2 store grund. Besøg Hønsebyen, som er vores kæmpe område med hundredevis af høns og over 20 hønsehuse i alle afskygninger. Gå også en tur i gedeparken, hvor glade afrikanske dværggeder hopper og springer. Gederne elsker selskab og de er helt tamme.

På den store terrasse foran hovedhuset kan bruges til at sidde og nyde stilheden. Der er masser af møbler, hynder og grille på terrassen.
Hent friske æg fra hønsegården og oplev ægte landidyl i et af Danmarks smukkeste naturområder. Gå en tur langs Roskilde Fjord – kun 300 meter fra Egeborg. Der er også en lille hyggelig havn med masser af miljø samt en fin badebro, hvis du ønsker en dukkert i fjorden.

Overnatning Frederikssund har altså alt hvad der skal til, for at få et godt ophold i området. Vi har åben hele året rundt. Book dit værelse nu !

Skal du overnatte i Frederikssund eller omegn, så er Egeborg det oplagte valg.

Overnatning Frederikssund

Du kan finde meget mere information under forsiden.