Egeborg

Overnatning for små grupper

Overnatning for små grupper er vores speciale. På Egeborg kan man leje det hele til personer på op til 36 gæster.
Når man lejer det hele som gruppe, så er der ikke andre gæster at tage hensyn til. Man kan selv lave mad i det store, veludstyret og rummelige køkken eller få os til at stå for forplejningen. Der er også mulighed for at grille.

Det store fællesrum kan rumme 36 gæster og borde og stole kan placeres efter ønske. En hyggelig brændeovn er installeret i fællesrummet og den skaber stemning og varme.

Udendørsområdet er på 32.000 m2 stort. Den skønne natur kan bruges til hygge, boldspil, lejrbål, grill og meget mere. Der findes et fantastisk dyreliv her med bl.a. vilde rådyr, egern, ugler og fasaner. Desuden har vi en hel hønseby fyldt med spændende høns i alle afskygninger. Der er ligeledes en gedepark, hvor glade geder springer rundt og hygger sig. Det skal opleves !

Kun 300 meter fra Egeborg Bed & Breakfast ligger den lille hyggelige Skuldelev Havn. Her er også en badebro, hvor der er fine muligheder for en dukkert.

Rundt om Egeborg er der en lang række stier, som giver de perfekte muligheder for små og store vandreture i et af Danmarks smukkeste naturområder.

Overnatning for små grupper

Værelserne er hjemligt indrettet og der er gratis TV og fiberinternet på alle værelserne. Vi har også hytter med de samme faciliteter.

Så søger du et lille kursussted, overnatning for små grupper, et festlokale med overnatning, rammen om et virksomhedsarrangement, teambuilding, et billigt konferencested, et kursussted med overnatning, kursus på B&B eller lignende – så kontakt os for mere information.

Grupper med eneret på Egeborg betaler fra 449,- pr. gæst.

Læs mere om overnatning for små grupper under menupunktet Gruppeovernatning.

Gruppepriser

Gruppepakke 1

I medbringer selv sengelinned/håndklæder

I reder selv sengene med eget linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 449,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 819,- (TILBUD)

Gruppepakke 2

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

I redder sengene med Egeborgs linned, som vi stiller til rådighed

Pris pr. gæst – 1 døgn = 499,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 885,-

Gruppepakke 3

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

Egeborg reder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 525,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 910,- 

Overnatning for små grupper