Egeborg

Previous slide
Next slide

Overnatningssted 30 personer

Overnatningssted 30 personer kan Egeborg Bed & Breakfast tilbyde. Vi har 32 sengepladser og er derfor det perfekte valg, hvis I skal holde familietræf, firmafest eller lignende. 

Når man lejer Egeborg som gruppe så har man det hele for sig selv, og skal ikke tage hensyn til andre gæster. Man skal være minimum 15 gæster for at være her som gruppe. Vi har et festlokale med plads til 36 siddende gæster. Der er desuden et fint køkken, hvor man kan lave mad. Der er alt i service til 40 gæster, hurtig opvaskermaskine, kaffemaskiner, komfur, ovn, el koger, mikrobølgeovn m.v.

Værelser

Vores værelser her alle hyggeligt indrettet med badehotel stemning. Der er hurtigt fibernet og nye TV på alle værelser. Desuden har vi 4 hyggelige hytter. Værelser og hytter tilsammen indeholder 32 sengenpladser, og man kan fordele sig helt som man ønsker.

Udenfor ligger en stor delvist overdækket terrasse med siddepladser til 36 gæster. Herfra kan man nyde den fantastisk flotte natur som omgiver Egeborg. Vi har et hyggeligt bålsted ved terressen, hvor gæsterne kan sidde og hygge i flammernes skær.

På den 32.000 m2 store grund er der rigeligt plads til boldspil samt andre udendørs aktiviteter. Desuden er der fantastiske muligheder for gåture langs Roskilde Fjord, som ligger helt op af Egeborg. Der er desuden en lille hyggelig havn med gode bademuligheder.

Lej Egeborg som gruppe til runde fødselsdage, konfirmationer, familekomsammen, fætter/kusinefest familietræf, familieweekend, firmafester, teambuilding m.v.

Man kan leje Egeborg med opredte senge eller vælge selv at medtage sengelinned. Priser fra 449,- pr. person 

Overnatningssted til 30 personer – Book Egeborg nu !

Se mere under GRUPPEOVERNATNING

Overnatningssted 30 personer
Overnatningssted 30 personer
Overnatningssted 30 personer

Her eksempler på bordopdækninger i festlokalet. Indretningen er helt fleksibel og man må stille borde og stole som man ønsker. På disse billeder har man lavet 4 øer med plads til 8 gæster på hver – I alt 32 pladser.

Ud over at eje Egeborg driver vi også hønsegården.dk

Gruppepakke 1

I medbringer selv sengelinned/håndklæder

I reder selv sengene med eget linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 449,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 819,- (TILBUD)

Gruppepakke 2

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

I redder sengene med Egeborgs linned, som vi stiller til rådighed

Pris pr. gæst – 1 døgn = 499,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 885,-

Gruppepakke 3

Med Egeborgs sengelinned/håndklæder

Egeborg reder sengene med Egeborgs linned

Pris pr. gæst – 1 døgn = 525,-

Pris pr. gæst – 2 døgn = 910,-